Aperitiefgesprek N-VA Arrondissement Leuven met Peter Persyn en Jan Spooren

11 maart 2018 - 11:00

Het zijn fantastische tijden. We leven allemaal langer en dankzij de uitstekende gezondheidszorg in dit land blijven we ook nog eens langer gezond. Actieve gepensioneerden en ouderen die nog een stapje in de wereld zetten, op reis gaan, voor de kleinkinderen zorgen en hun hobby’s uitoefenen, zijn al lang geen zeldzaamheid meer. De ‘goede oude dag’ ligt dus steeds meer binnen handbereik. Maar ze staat ook vaker onder druk.

De vergrijzing van de maatschappij brengt enkele grote uitdagingen met zich mee. Er zijn niet alleen méér gepensioneerden en ouderen, maar ook een dalend aantal actieven. Die combinatie bedreigt heel wat vanzelfsprekendheden, zoals een betaalbare ouderen- en ziekenzorg en rechtvaardige pensioenen.

De N-VA ziet de vergrijzing als een positief verhaal. Kamerlid  en pensioenspecialist Jan Spooren en Vlaams volksvertegenwoordiger en zorgexpert Peter Persyn stellen u graag de N-VA oplossingen voor. Iedereen is welkom op dit aperitiefgesprek. Het arrondissementeel bestuur biedt u graag een gratis hapje en een drankje aan.

Adres: 

OC De Bungeneer
Pastorijstraat 4
Budingen (Zoutleeuw)