Nieuw Bestuur

Op 18 maart 2022

Op 18 maart hebben  de leden van N-VA een nieuw bestuur gekozen. Lowie Pierards is de nieuwe voorzitter.
Aan enthousiasme geen gebrek bij de 23-jarige student rechtspraktijk. Aftredend voorzitter Michel Herremans zal als ondervoorzitter Lowie bijstaan waar nodig.
Het volledige bestuur bestaat naast Lowie Pierards en Michel Herremans uit Michel Boyen (gemeenteraadslid), Annemie Humblet, Karen Vandenhoeck, Vanessa Vandevelde en Danny Van Passel. 

 

Deze enthousiaste groep zal de komende maanden hard werken om jullie vragen en opmerkingen die verband houden met de stad, de opvolging en aandacht te geven die ze verdienen.

Lowie Pierards over zijn voorzitterschap: 

23 jarige student Rechtspraktijk Lowie Pierards wordt voorzitter van N-VA Zoutleeuw. 

“Na drie jaar bestuurslid te zijn, is dit een grote sprong en dank ik mijn fractie voor het vele vertrouwen. Ik vind het dan ook heel belangrijk om niet te vergeten hoe ik hier gekomen ben. De dingen die ik geleerd heb van N-VA Zoutleeuw zullen me ook altijd bijblijven. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor alles wat de fractie voor me heeft betekend in al deze jaren.

Mijn ambitie is om N-VA Zoutleeuw verder te laten groeien en volgende legislatuur mee aan het stuur te zitten in Zoutleeuw.“

"De verankering met N-VA is zeer intens want stage zal ik doen in Europees parlement onder MEP Assita Kanko. Ook als lid van de Algemene raad van jong N-VA nationaal en kandidaat als regio coördinator voor jong N-VA Hageland, klopt mijn N-VA hart.” aldus Lowie.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is