Ge zet van Bunge as ge ... uit uwe nek kunt lullen

Op 9 september 2017

In ons vorige huis-aan-huisblad schreven we al dat de werken in Budingen niet van een leien dakje liepen. Er bereikten ons vele berichten van bewoners die last ondervinden van de werken. Helaas is het stadsbestuur zich daar niet van bewust. Onze afdeling trok daarom de straat op en vroeg de Bungenaar naar zijn mening. Hier vindt u een paar van hun reacties.

“Budingen is één grote werf. Alles werd tegelijk opengebroken en niets

wordt afgewerkt. De weinige informatie die we krijgen is vaak fout.”

“Als je ’s morgens vertrekt, weet je niet langs welke kant je weg kan

rijden en ’s avonds weet je niet langs welke weg je terug thuis geraakt. Vaak zijn we ingesloten door het werfverkeer, waardoor we niet tijdig op onze afspraken geraken.”

“Als het regent is de straat één grote modderpoel.”
“Bij een hevig onweer zal de schade niet te overzien zijn, de hulpdiensten zullen zelfs niet ter plaatse geraken.”

Ge zet van Bunge as ge ... uit uwe nek kunt lullen

Na een zoveelste interpellatie over deze klachten, die de burgers via de N-VA ventileren in de gemeenteraad, zijn de inwoners van Budingen volgens voormalig schepen Roger Mertens van CD&V “gewoon uit hun nek aan het lullen”. Ook volgens Open Vld hebben de Bungenaren geen grote problemen met deze werken die maar 119 dagen gingen duren.

Gemeenteraadslid Michel Boyen betreurt dat er niet naar de bewoners geluisterd wordt. “Het stadsbestuur blijft duidelijk blind voor de grote overlast voor de bewoners van Budingen”, zegt hij.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is