“Minister Weyts zet de toon voor de toekomst met investeringen in de infrastructuur van de vrije basisschool in Budingen”

Op 8 mei 2023

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) heeft aangekondigd dat hij € 414.562 gaat investeren in de Vrije Basisschool in Zoutleeuw. Deze investering zal worden gebruikt voor verbouwingswerken aan het bestaande schoolgebouw, de turnzaal, de luifel en de speelplaats.

 

Dit is een belangrijke investering in de toekomst van onze kinderen en leerkrachten. Door deze verbetering van de infrastructuur kunnen onze leerlingen en leraren leren en lesgeven in de beste omstandigheden.

 

Het is inspirerend om te zien dat minister Weyts deze regeerperiode maar liefst 3 miljard euro investeert in scholenbouw projecten, 500 miljoen euro meer dan in de vorige regeerperiode.

Voor N-VA is kwalitatief onderwijs van groot belang. Want de ontwikkeling van kennis en vaardigheden is belangrijk voor een succesvolle toekomst van onze jeugd en en voor de ontwikkeling van onze samenleving.

We zijn verheugd dat ook Zoutleeuw kan profiteren van deze investeringsgolf en we kijken samen met jullie uit naar de voortgang van de werkzaamheden aan de Vrije Basisschool ‘De Bron’. Dank  aan minister Weyts en het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) voor hun toewijding en inzet.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is